24/7 bereikbaar: nl 085-210 1610 be 0031-411 650 810     Onze klanten waarderen ons met een 8.8  ★★★★★

Beslist.nl klasse Shop

ComfortTrends Prijzenfestivals

Trekkingsuitslagen

Kijk voor de trekkingsuitslagen van onze meest recente trekkingen op de pagina trekkingsuitslagen .

Prijsuitreikingen ComfortTrends

Prijsuitreiking in beeld; Jan Keizer reikt de Hoofdprijs uit aan familie van Polen

 

Hoe werken de prijzenfestivals van ComfortTrends?

Via de prijzenfestivals brengen wij onze klanten op de hoogte van ons productassortiment. U kunt onze prijzenfestivals zien als een extraatje: met uw bestelling profiteert u niet alleen van onze producten, maar kunt u tevens kans maken op prachtige (geld)prijzen.

Voordat de eerste aanbieding binnen een prijzenfestival verstuurd wordt, zijn de winnende nummers door een onafhankelijke gerechtsdeurwaarder getrokken uit een door ons bepaalde reeks die wij gedurende de loop van een prijzenfestival gaan versturen. De lijst met winnende nummers waaraan de gerechtsdeurwaarder prijzen heeft toegekend, blijft tot aan de van te voren bepaalde sluitingsdatum onder zijn beheer. Na de sluitingsdatum worden de nummers aan ons bekendgemaakt. Alleen als de winnende nummers tijdig en reglementair en met een bestelling aan ons zijn geretourneerd, ontvangen rechthebbenden persoonlijk bericht en krijgen zij hun prijs uitgekeerd. De nummers kunnen ook altijd bij ons worden opgevraagd.

Omdat wij gedurende de loop van een prijzenfestival meerdere aanbiedingen versturen met daarbij steeds een uitnodiging om aan het prijzenfestival deel te nemen, is het mogelijk dat men per prijzenfestival meerdere nummers ontvangt. Dit zijn steeds verschillende, unieke nummers, die allen, bij reglementaire inzending, recht kunnen geven op een prijs. Elk nummer betekent een nieuwe kans. Dus hoe vaker men meespeelt, hoe vaker men kans heeft op het winnen van een prijs. Per beschikbare prijs worden er andere letters voor de nummers geplaatst, zodat het steeds duidelijk is voor welke prijs men nummers ontvangt.

Veel gestelde vragen

"Worden die prijzen echt uitgekeerd?" Ja, iedere prijs uit onze prijzenfestivals wordt uitgekeerd aan de winnaar, mits deze tijdig op reglementaire wijze heeft deelgenomen.

"Kan ik bij mijn bestelling die Hoofdprijs echt helemaal gratis winnen?" Er is geen enkele extra inleg vereist om een prijs te winnen, u dient alleen een bestelling te plaatsen. Dit geldt dus ook voor onze Hoofdprijs. Over het gewonnen bedrag (vanaf € 454,-) zijn wij echter wel verplicht de wettelijke kansspelbelasting in te houden.

"Kan ik echt meer geld winnen als ik heel snel reageer?" Bij een aantal prijzen dient u binnen een bepaalde termijn te reageren om meer te kunnen winnen. Reageert u binnen de gestelde termijn, dan kunt u inderdaad meer winnen.

"Kan ik met elk nummer dat ik van jullie krijg een prijs winnen?" Ja, gedurende de looptijd van een prijzenfestival laten wij u kennismaken met verschillende aanbiedingen. Het prijzenfestival gebruiken wij om hier extra aandacht op te kunnen vestigen. Bij elke aanbieding ontvangt u nieuwe unieke nummers die elk recht kunnen geven op een prijs.

"Hoe komt het dat er zoveel verschillende inzenddata zijn, terwijl er maar één sluitingsdatum is?" Een persoon kan meerder keren een aanbieding met verschillende unieke nummers ontvangen. Voor elke reclame campagne geldt een eigen sluitingsdatum. Voor de prijzen geldt per aangegeven tijdsperiode één sluitingsdatum.

"Moet ik mijn nummers bewaren?" Nee, dat hoeft u niet. Na afloop van een prijzenfestival gaan wij na wie welke nummers heeft ontvangen, uw naam wordt nl. in ons systeem gekoppeld aan het aan u toegekende nummer, aan welke nummers een prijs was toegekend en of de nummers tijdig zijn geretourneerd. De winnaars krijgen automatisch schriftelijk bericht.