24/7 bereikbaar: nl 085-210 1610 be 0031-411 650 810     Onze klanten waarderen ons met een 8.8  ★★★★★

Beslist.nl klasse Shop

Betaal- en leveringsvoorwaarden

Download deze voorwaarden

Verzendkosten

Standaard verzendkosten bedragen € 6,99, uitsluitend indien u via de website uw bestelling plaatst wordt op dit moment € 3,99 gerekend. Bevat uw bestelling op deze website producten met een totaalwaarde groter dan € 35,- dan vervallen de verzendkosten en is GRATIS verzending van toepassing. De standaard verzendkosten kunnen afwijken indien dit in specifieke reclameacties duidelijk vermeld wordt.
Op grond van wettelijke bepalingen is ComfortTrends BV genoodzaakt bij sommige van haar producten de verplichte verwijderingsbijdrage in rekening te brengen. In deze gevallen is dat duidelijk bij de artikelomschrijving vermeld.

Betaalcondities

ComfortTrends biedt verschillende betaal mogelijkheden aan waaruit u kunt kiezen:

 • - Betalen middels iDEAL

    Wij sturen u door naar uw eigen vertrouwde bankomgeving. Hier maakt u vervolgens het geld over. Onze iDEAL betalingen worden afgehandeld door SISOW payment innovations.

 • - Achteraf betalen

  Voor Nederlandse consumenten:
   AfterPay voert voor ComfortTrends het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Comforttrends.nl
   betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u  betalen tot een bedrag van € 150. Ter goedkeuring van uw verzoek om te
   betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur 
   niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het  
   consumentendeel van de AfterPay website.

  Voor Belgische consumenten:
  AfterPay voert voor ComfortTrends het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.
  Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met
  AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 • - Bankcontact MisterCash

    Voer het nummer van uw kaart en de vervaldatum in. Betaal vervolgens via het betaalsysteem van uw eigen bank. Onze MisterCash betalingen worden afgehandeld door SISOW payment innovations. 

 • - SOFORT banking

    Maak met behulp van SOFORT banking een overschrijving bij uw bank. U kunt zich aanmelden met uw gegevens van het internetbankieren en vervolgens de betaling bevestigen.  

 • - Visa / Mastercard

    Het is bij ons mogelijk om uw betaling te doen middels uw Visa kaart of Mastercard. Deze betalingen worden verwerkt door SISOW payment innovations.

 •  - OverBoeking

  Kiest u voor OverBoeking? Dan ontvangt u een e-mail van Sisow met betaalinstructies. Na betaling wordt de bestelling aan u uitgeleverd.

Levertijd

Voor bestellingen met een ontvangstadres in Nederland:

Uw bestelling wordt in de meeste gevallen, mits besteld en betaald voor 22.00 uur, de zelfde dag verzonden.
Een levering kan plaats vinden op maandag t/m zaterdag. Uitsluitend tijdens piekmomenten (zoals Kerst) wordt er ook op zondag bezorgd.

In de meeste gevallen geschiedt de levering als volgt:

Maandag besteld voor 22.00 uur = dinsdag geleverd
Dinsdag besteld voor 22.00 uur = woensdag geleverd
Woensdag besteld voor 22.00 uur = donderdag geleverd
Donderdag besteld voor 22.00 uur = vrijdag geleverd
Vrijdag besteld voor 22.00 uur = zaterdag geleverd
Zaterdag besteld voor 22.00 uur = maandag geleverd
Zondag besteld voor 20.00 uur = maandag geleverd

Bij een beperkt aantal artikelen, welke direct vanuit de leverancier worden verstuurd, is deze tijd helaas niet haalbaar. U vindt het exacte uiterlijke bestelmoment op de productpagina bij het tabblad "aanvullende informatie". Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet (tijdig) leverbaar is dan brengen wij u hiervan binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling op de hoogte. Bestelt u via comforttrends.nl dan ontvangt na het versturen van uw bestelling altijd een track & trace code.

Voor bestellingen met een ontvangstadres in overige Europeesche bestemmingen:

Uw bestelling wordt in de meeste gevallen, mits besteld en betaald voor 16.00 uur, de zelfde dag verzonden.
Een levering kan plaats vinden op maandag t/m vrijdag.

In de meeste gevallen geschiedt de levering in België als volgt:

Maandag besteld voor 16.00 uur = dinsdag geleverd
Dinsdag besteld voor 16.00 uur = woensdag geleverd
Woensdag besteld voor 16.00 uur = donderdag geleverd
Donderdag besteld voor 16.00 uur = vrijdag geleverd
Vrijdag besteld voor 16.00 uur = maandag geleverd
Zaterdag besteld voor 16.00 uur = dinsdag geleverd
Zondag besteld voor 16.00 uur = dinsdag geleverd

Transittijden overige Europeesche bestemmingen

Denemarken 3 dagen
Duitsland 2 dagen
Estland / Letland / Litouwen 4 dagen
Finland 5 dagen
Frankrijk 3 dagen
Hongarije / Slovenië / Slowakijke 3 dagen
Italië 5 dagen
Kroatië 3 dagen
Luxemburg 1-2 dagen
Oostenrijk 3 dagen
Polen 3 dagen
Portugal 5 dagen
Spanje 4 dagen
Tsjechië 3 dagen
Zweden 3 dagen

Bij een beperkt aantal artikelen, welke direct vanuit de leverancier worden verstuurd, is deze tijd helaas niet haalbaar. U vindt het exacte uiterlijke bestelmoment op de productpagina bij het tabblad "aanvullende informatie". Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet (tijdig) leverbaar is dan brengen wij u hiervan binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling op de hoogte. Bestelt u via comforttrends.nl dan ontvangt na het versturen van uw bestelling altijd een track & trace code.

90 dagen bedenktijd

U heeft een zichttermijn van 90 dagen na ontvangst van de bestelde producten. Indien u retour stuurt krijgt u, indien van toepassing, het reeds betaalde bedrag terug gestort.

Retouren

Indien u wilt retourneren, stuur dan uw pakket terug; 

Vanuit Nederland:
ComfortTrends BV
postbus 275,
5000 AG Tilburg.

Vanuit België:
ComfortTrends BV 
postbus 10002, 
2980 Zoersel.

De kosten voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening en dient u te voldoen op het postkantoor of afgiftepunt.
Mocht er iets mis zijn met het product of de levering, dan kunt u erop vertrouwen dat wij de retourkosten voor onze rekening zullen nemen.
Mits wij hier vooraf over worden ingelicht.

 

Klachtenprocedure

Uw vragen en/of klachten kunt u sturen naar info@comforttrends.nl of naar Postbus 275, 5000 AG  TILBURG. U ontvangt dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, een antwoord.
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
In geval van een klacht/geschil kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Milieu

"Spaar het milieu. Gooi uw lege batterijen niet in de vuilnisbak maar in de speciale inzamelboxen, die u in elke winkel vindt die batterijen verkoopt." Een beter milieu begint bij uzelf!

Bezorging

Vrijwel alle bestellingen worden in Nederland door DHL bezorgd en in België door Bpost (via DHL). Mocht het voorkomen dat de bezorger u niet thuis treft dan wordt het pakket kosteloos op een ander tijdstip nogmaals aangeboden. Tevens ontvangt u een 'niet-thuismelding' waarop u zelf aan kunt geven waar en wanneer u het pakket wilt ontvangen of afhalen.