Glazen vissenkom met verlichting

Be the first to review this product

Vrijwel iedereen houdt van dieren, maar aan het houden van dieren zijn ook veel verplichtingen verbonden. Daarom is een simpele goudvis altijd leuk. Hij vereist weinig aandacht, maar zijn aanwezigheid brengt toch veel gezelligheid. Voor weinig geld kunt u bij de dierenwinkel uw eigen goudvis kopen.

In deze royale vissenkom (21,5 cm diameter en 18 cm hoog) bevinden zich in de deksel 2 LED lampjes die u aan- of uit kunt zetten en een aantal ventilatiegaatjes. De kom wordt geleverd met gekleurde kunststof siersteentjes.

Regular Price: €19.99

Now only: €16.99

Description

Details

Vrijwel iedereen houdt van dieren, maar aan het houden van dieren zijn ook veel verplichtingen verbonden. Daarom is een simpele goudvis altijd leuk. Hij vereist weinig aandacht, maar zijn aanwezigheid brengt toch veel gezelligheid. Voor weinig geld kunt u bij de dierenwinkel uw eigen goudvis kopen. In deze royale vissenkom (21,5 cm diameter en 18 cm hoog) bevinden zich in de deksel 2 LED lampjes die u aan- of uit kunt zetten en een aantal ventilatiegaatjes. De kom wordt geleverd met gekleurde kunststof siersteentjes.

Additional Info

Additional Info

Bestelnummer 36192
EAN 8711252539591
levertijd Op werkdagen voor 20.00 uur besteld is volgende werkdag in huis

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.