24/7 bereikbaar: nl 085-210 1610 be 0031-411 650 810     Onze klanten waarderen ons met een 8.8  ★★★★★

Beslist.nl klasse Shop

Over ComfortTrends

Natuurlijk vertellen wij graag iets over onszelf! Maar eigenlijk zou deze pagina over jou moeten heten. Het team van ComfortTrends stelt namelijk de klant centraal! 

Wat je graag wilt weten

ComfortTrends is een jonge organisatie met allerlei soorten mensen, man/vrouw, jong en oud. Wij verkopen niet alledaagse oplossingen voor alledaagse problemen.
Deze bijzondere producten kopen wij in Europa, Amerika en Azië. Het zijn vooral trending producten en unieke oplossingen die je nog nooit eerder gezien hebt. Door een goede voorbereiding en de vele betrouwbare leveranciers, kunnen alle producten nadat ze bij ons op voorraad zijn (ruim 3.000 verschillende artikelen) direct verkocht en verzonden worden. Dit zorgt ervoor dat wij altijd snel kunnen leveren. Via ons speciale magazijn in Rijen (bij Wepaq) wordt jouw pakje met zorg ingepakt, gecontroleerd en verzonden. Dit zie je een dag na jouw bestelling wanneer het pakje wordt geleverd. Ieder artikel in jouw bestelling wordt gescand, zo is het nagenoeg onmogelijk dat je onjuist artikel van ons ontvangt.

Betrouwbaar winkelen

Wij zijn de trotse bezitter van het "Thuiswinkel Waarborg certificaat", voldoen aan alle richtllijnen van "Ecommerce Europe" en zijn door beslist als "Klasse Shop" benoemd, daarnaast
beoordelen onze klanten ons gemiddeld met dikke 8!  

Klant centraal

Dit bewijzen de ruim 50.000 terugkerende klanten die ons jaarlijks weten te vinden voor 1 of meer bestellingen. Sommige van deze tevreden klanten bestellen zelfs meerdere keren per week!
Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op en dit willen wij dan ook graag zo houden.

Hoe wij onze klanten blij houden?

Wij bieden de klant - niet te missen kansen - op mooie geldprijzen. 
Wij vertellen graag over onze bijzondere producten en nemen alle tijd om je daar alles over uit te leggen.
Wij stellen alles in het werk om van jou een blije klant te maken, want daar doen we het voor!

Of wij ook iets met goede doelen doen?

Jazeker! ComfortTrends is trotse sponsor van Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen. Dit jaar hebben we nog een bijdrage van ruim 5.000 euro gedaan.
Wij dragen zo ons steentje bij aan de liefde en zorg die ieder kind op de wereld nodig heeft.

Meestal gaat het goed

Helaas onderscheiden wij ons niet van andere bedrijven en gaat er ook bij ons wel eens iets fout.

Waar we ons wel in onderscheiden is de manier waarop wij onze fouten oplossen. Wij stellen hierbij de klant centraal en kijken samen met de klant altijd naar de beste oplossing. Ontdekken we het zelf? Dan informeren we jou en laten je weten welke oplossing wij denken dat voor jou het beste is.

Wil je nog iets van ons weten?

Wij staan jou graag te woord! Met al jouw vragen over ons bedrijf en onze producten mag je dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week bellen of mailen. Pincode's, wachtwoorden en klantgegevens delen we niet met je... maar dat lijkt ons logisch ☺